Kjerne-kompetanse

Spesialist med bred tømrerkompetanse

Kjernebygg hjelper deg med nybygg, restaurering, tilbygg, rehabilitering - samt store og små vedlikeholdsoppgaver - 
for både private og næringsliv. Samtidig har vi spesialisert oss på tradisjonshåndtverk og restaurering av gamle bygg.
Vi har formalkompetanse på alle våres arbeidsoppgaver.

Kjernebygg er en en totalleverandør, og vi setter gjerne sammen en totalpakke for ditt prosjekt eller ditt bygg.

Kontakt oss for en befaring!

Nybygg

En god byggeprosess er viktig – spesielt for de som skal bo i huset etterpå. Som totalleverandør har vi gode samarbeidspartnere som vet dette, og som kan sine fag. Vi følger opp og kvalitetssikrer hele huset. Når vi kommer tidlig inn i planleggingsfasen av et prosjekt, er det enklere å få inn alle detaljer på en god og rimelig måte. Da blir byggeprosessen god og resultatet godt.

Restaurering

Restaurering er å tilbakeføre og rekonstruere en bygning til en tidligere tilstand – og enda viktigere restaurering er å ta vare på sjelen i den gamle bygningen. Å bruke håndverktøy og å behandle gamle materialer læres ikke på tømrerlinja nå for tiden. Vi har bred erfaring, høy kompetanse og spesialutdanning på feltet.

Tilbygg

Tilbygg, påbygg eller utvidelse av bolig - uansett størrelse og retning. Vi hjelper dere med en god byggeprosess. Vi har god kompetanse på å få et tilbygg til å fungere godt sammen med det eksisterende huset.

Rehabilitering

Rehabilitering er å oppgradere en bygning til dagens standard og dagens løsninger. Vi har forståelse hvordan datid og nåtid kan møtes og fungere sammen, og vi vet hva som kreves på grunn av nye lover og forskrifter.