Om Kjernebygg

Husrom bygges med hjertet

Kjernebygg AS er en byggmesterbedrift med hjerte for faget! Vi har spesialiert oss på å ta vare på de gode og gamle byggene. Vår brede erfaring, utdanning og interesse for tradisjonshåndverk og restaturering setter oss i stand til å gjennomføre store og små oppdrag på dette feltet. Vi gjør selvsagt også prosjekter innen nybygg, tilbygg og rehabilitering.

Kjernebygg jobber tett med flere arkitekter, og vi har gode samarbeidspartnere innen alle fagområder knyttet til nybygg og restaurering.

Kontakt oss for en befaring!

Møt kjernekarene:

Thomas SimonsenKjernekar
Thomas er byggmester og har 18 års erfaring innen byggebransjen. Våren 2018 fulgte han drømmen sin og startet Kjernebygg AS. I tillegg til den brede erfaringen som tømrer og prosjektleder, har han spesialkompetanse innen restaurering og tradisjonshåndverk. Thomas har fagbrev både som tømrer og industrimekaniker. Han fullførte byggmesterutdanningen i 2012 og studiet Bygningsvern hos fagskolen Innlandet i 2018.
Olaf KrispinussenKjernekar
Olaf har 20 års erfaring som snekker og tømrer, og var med å starte Kjernebygg AS i 2018. Han har bred kompetanse som finsnekker, og har utdanning fra Brighton University og Swindon College i England. Han lang erfaring med restaurering, og fullførte i 2018 Bygningsvernstudiet ved Fagskolen Innlandet.
Tore VauleKjernekar
Tore er en dyktig tømrer som er pålitelig og har 14 års erfaring i bransjen. Han har vært med Kjernebygg siden 2019 og har vist gode egenskaper i å håndtere prosjektene sine selv.
Gustav SakshaugKjernekar
Gustav har en bachelor i utmarksforvaltning. Men helt siden han var liten har han hatt en stor interesse for håndverk, og spesielt da eldre håndverk. Derfor startet han voksenopplæring i en bedrift i Hardanger hvor han fikk muligheten til å jobbe med eldre bygg og grove trekonstruksjoner. Han fikk svennebrevet i 2020 og flyttet til Stavanger og har siden arbeidet i Kjernebygg.
Marius Helberg GauthunKjernelærling
Marius er en hyggelig ung kar som alltid smiler og du merker at han liker det han driver med. Han var først på utplassering hos oss og gjorde ett godt inntrykk på både oss og kunder han møtte. Disse faktorene gjorde det lett å gi han læreplass i Kjernebygg.
Aksel Frøiland LøndalenKjernekar
Aksel ble ferdig med bachelorstudiet for bygg ingeniør i 2014. I 2020 startet han i Kjernebygg som administrasjon- og prosjektleder. Han har erfaring og kompetanse i ulike fagfelt som kommer godt med i de unike og spennende prosjektene Kjernebygg tar for seg.