Om Kjernebygg

Husrom bygges med hjertet

Kjernebygg AS er en byggmesterbedrift med hjerte for faget! Vi har spesialiert oss på å ta vare på de gode og gamle byggene. Vår brede erfaring, utdanning og interesse for tradisjonshåndverk og restaturering setter oss i stand til å gjennomføre store og små oppdrag på dette feltet. Vi gjør selvsagt også prosjekter innen nybygg, tilbygg og rehabilitering.

Kjernebygg jobber tett med flere arkitekter, og vi har gode samarbeidspartnere innen alle fagområder knyttet til nybygg og restaurering.

Kontakt oss for en befaring!

Møt kjernekarene:

Thomas SimonsenDaglig leder
Thomas er byggmester og har 15 års erfaring innen byggebransjen. Våren 2018 fulgte han drømmen sin og startet Kjernebygg AS. I tillegg til den brede erfaringen som tømrer og prosjektleder, har han spesialkompetanse innen restaurering og tradisjonshåndverk. Thomas har fagbrev både som tømrer og industrimekaniker. Han fullførte byggmesterutdanningen i 2012 og studiet Bygningsvern hos fagskolen Innlandet i 2018.
Olaf KrispinussenTradisjonshåndverker
Olaf har 20 års erfaring som snekker og tømrer, og har vært med siden starten i Kjernebygg AS. Han har bred kompetanse som finsnekker, og har utdanning fra Brighton University og Swindon College i England. Han lang erfaring med restaurering, og fullførte i 2018 Bygningsvernstudiet ved Fagskolen Innlandet.
Kevin Nordbø SimonsenLærling
Kevin har vært med i Kjernebygg siden våren 2018, og han er inne i et fireårs lærlingløp i tillegg til utdanning.